www.hovenier-johanbrandse.nl
Advies & Ontwerp Tuinaanleg & Onderhoud Afrastering & Schuttingen Home Advies & Ontwerp Tuinaanleg & Onderhoud Afrastering & Schuttingen Fotoboek Contact
Leiden Katwijk Noordwijk Leiderdorp Lisse Warmond Noordwijkerhout Sassenheim Wassenaar  Roelofarendsveen Alphen a/d Rijn Leidschendam Hazerswoude Voorschoten Hillegom Rijnsburg Den Haag Voorhout Woubrugge Zoetermeer Zoeterwoude
Waterlelie 1
2371 HL
Roelofarendsveen
Tel. 06-55 891 629

Hoveniersbedrijf voor:
Tuinontwerp maken
Bestrating
Tuinaanleg
Tuin onderhoud
Boomverzorging
Afrastering
Geen tuin kan meer zonder een mooie erf-afscheiding. Denkt u aan een mooie groene haag met veel bloemen of denkt u aan een onderhoudsvrije scheiding van hardhout in combinatie met gegalvaniseerd betongaas?
Het enige waar u goed over na moet denken is wat voor u de levensverwachting van u schutting moet zijn, aan de hand van die vraag kunt u een selectie maken van welk materiaal u gebruik wilt maken.
Ook het plaatsen van afrasteringen behoort tot onze werkzaamheden. Wilt u een omheining om uw tuin of weiland dan kunt u op ons rekenen. Wij beschikken over de juiste materialen om dit deskundig en snel voor u klaar te maken. Gaat het nu om een lint om een weiland voor de paarden of een hekwerk om uw tuin, wij zijn van alle markten thuis. Wilt u hier informatie over kunt u altijd contact met ons opnemen of een berichtje achterlaten.
Een afrastering moet niet alleen doelmatig zijn - het moet immers dieren in hun weideveld houden - maar ook passen binnen de omgeving. Grote stalen hekwerken - behalve voor toegangspoorten - zijn niet meer van deze tijd. Maar houten afrasteringen van duurzaam eikenhout of kastenjehout kunnen een prachtige meerwaarde zijn van uw tuin of weide. Wij helpen u graag een passende en doelmatige keuze te maken.
Schuttingen
Alles kan gerealiseerd worden door Johan Brandse!