www.hovenier-johanbrandse.nl
Advies & Ontwerp Tuinaanleg & Onderhoud Afrastering & Schuttingen Home Advies & Ontwerp Tuinaanleg & Onderhoud Afrastering & Schuttingen Fotoboek Contact
Leiden Katwijk Noordwijk Leiderdorp Lisse Warmond Noordwijkerhout Sassenheim Wassenaar  Roelofarendsveen Alphen a/d Rijn Leidschendam Hazerswoude Voorschoten Hillegom Rijnsburg Den Haag Voorhout Woubrugge Zoetermeer Zoeterwoude
Home
Waterlelie 1
2371 HL
Roelofarendsveen
Tel. 06-55 891 629

Hoveniersbedrijf voor:
Tuinontwerp maken
Bestrating
Tuinaanleg
Tuin onderhoud
Boomverzorging
Een nieuwe tuin begint met een goed idee!

Een groene ruimte om ons heen verhoogt ons welzijn. De tuin is een heerlijke plek om lekker buiten te zijn en het verlengde van de woonkamer. Een goed aangelegde tuin verhoogt de waarde van de eigen woning. Een ontwerp laat uw tuin groter lijken of creërt in een grote tuin juist een intieme sfeer met mooie doorkijkjes.


• Uw woning en wensen
Een tuin met terrassen en gazons geeft veel mogelijkheden voor recreatie. Met kleinere hagen en een erfafscheiding wordt privacy gecreëerd. Een rotsruin, een bloemenborder, een vijver in natuursteen, een aangenaam terras met een pergola worden in het ontwerp meegenomen. Fraaie zichtlijnen geven de tuin een rijk aanzicht. Elk ontwerp is voor u persoonlijk en moet passen bij uw woning en wensen.


• Onderhoud
Vanuit het ontwerp is al duidelijk hoeveel onderhoud een tuin nodig zal hebben. Met het juiste advies ontwerpen wij een groene tuin met weinig onderhoud, of met onderhoud dat u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren.


• Kosten en budget
Een mooi ontwerp blijft een ontwerp als het niet binnen het gewenste budget te realiseren is. Johan Brandse maakt een selectie uit de materialen en beplanting om het budget optimaal te gebruiken.